Grygar Reality

Prodej cihlového bytu 2+1/B, 56 m2, OV, náměstí Svatopluka Čecha, Praha 10 – Vršovice

Úvod Nemovitosti na prodej Prodej cihlového bytu 2+1/B, 56 m2, OV, náměstí Svatopluka Čecha, Praha 10 – Vršovice

Prodej cihlového bytu 2+1/B, 56 m2, OV, náměstí Svatopluka Čecha, Praha 10 – Vršovice

Lokalita: náměstí Svatopluka Čecha, Praha, Hlavní město Praha
Stav nabídky:
Aktivní
Byty
2+1
č. 46

Novinka na trhu! Exklusivní nabídka prodeje elegantního cihlového bytu 2+1/B, 56 m2, OV, v památkově chráněném území,  v rezidenční lokalitě rozhraní Prahy 2 – Vinohrad a Prahy 10 – Vršovic. Velmi žádaná lokalita z hlediska komfortu veškerých služeb, zároveň v pěší dostupnosti (3 min.) na tramvajovou zastávku nebo bus k metru „A“ – Náměstí Míru. Naproti domu park Sv. Čecha s dětským hřištěm a lavičkami k odpočinku a kostelem.

Nárožní činžovní prvorepublikový dům se nachází v ulici náměstí Svatopluka Čecha. Bytový dům se průběžně revitalizuje (střecha, stoupačky, rozvody elektro, okna, výtah, vchodové portály). Všude kolem domu zeleň, u vchodu upravená předzahrádka s květinami, před domem park, za domem ve vnitrobloku zahrada. Byt 2+1/B, 56 m2, OV, je situován v 2. NP/z 6, součástí bytu je balkon 2 m2 a sklep v suterénu domu, orientace Z a V.  Byt má velmi příjemnou atmosféru, je světlý s dostatkem slunce, vytápění ústřední dálkové, nové plovoucí podlahy, původní velmi dobře udržovaný stav s částečnou rekonstrukcí.  Dispozice bytu: vstupní hala do tvaru L, vpravo WC, koupelna s vanou, chodba se stáčí doprava, kde se nachází samostatná kuchyň s novou kuchyňskou linkou a oknem do zahrady vnitrobloku. Sousední pokoj  s oknem a balkonem rovněž do zahrady s východní orientací, má 2 vstupy – z kuchyně a chodby.  Druhý pokoj má výhled na západ do parku Sv. Čecha.

Byt je vhodný jako startovní byt pro pár nebo rodinu, která hledá klidné zázemí plné zeleně. Bydlení v této lokalitě je úžasné pro ty zájemce, kteří milují život, procházky po okolních bulvárech s nepřeberným množstvím kavárniček, barů, vynikajících restaurací, obchůdků, obdivují krásnou architekturu neorenezančních a secesních domů a zároveň klid v zeleni parků. Dalším atributem komfortního bydlení je pěší dostupnost na tram a bus (4, 13, 22, 97, 99) k metru „A“  Nám. Míru. Vzhledem k atraktivní lokalitě a úžasné atmosféře má byt obrovský investiční potencionál pro další pronájem, který můžeme ihned zprostředkovat. Měsíční poplatky komplet 3 816 Kč. REZERVOVÁNO!

Právní servis: ano

Podrobnosti

Cena za nemovitost
6 290 000 Kč (včetně DPH)

Makléř Mgr. Hana Jílková

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Základní vlastnosti

Počet pokojů
2
Počet podlaží pod zemí
1
Celkový počet podlaží
6. NP
Podlaží
2. NP
Umístění objektu
1
Stav objektu
Velmi dobrý
Technologie výstavby
Cihlová
Sklep
ano
Parkování
ano
Garáž
ne
Balkon
ano
Výtah
ano
Vybavení
částečně
Bezbariérový přístup
ano

Občanská vybavenost

Služby
ano
Obchody
ano
Lékař
ano
Škola
ano
Školka
ano
Dálnice
Autobus
Železnice

Sítě a energie

Topení ústřední
Kanalizace
Vodovod
Elektro 400V
Elektro 230V
Energetická náročnost
C - Úsporná

Plocha

Užitná plocha
56 m2
Plocha sklep
2 m2
Plocha balkón
2 m2

Nezávazná poptávka





    Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

    Uložit nemovitost

    Nemovitost Vám bude odeslána na zadaný e-mail.


      Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.