Grygar Reality

Prodej bytu 2+kk, 43,5 m2, ul. Zdiměřická, Praha 4 – Chodov

Úvod Nemovitosti na prodej Prodej bytu 2+kk, 43,5 m2, ul. Zdiměřická, Praha 4 – Chodov

Prodej bytu 2+kk, 43,5 m2, ul. Zdiměřická, Praha 4 – Chodov

Lokalita: Zdiměřická, Praha, Hlavní město Praha
Stav nabídky:
Aktivní
Byty
2+kk
č. 95

Novinka na trhu! Exklusivní nabídka prodeje slunného bytu 2+kk, 43,5 m2, OV, s panoramatickým výhledem do okolí a to na žádané adrese Prahy 4 – Chodov, ul. Zdiměřická. Lokalita je obklopena velkými plochami parků, ale má i luxusní výsadu periferie, což znamená skok do volné přírody (přírodní památka Milíčovský les s kaskádou rybníků, Hostivařská přehrada, lesopark Háje, cyklistické stezky k Průhonickému parku).

Bytový dům prošel kompletní revitalizací (nový velký výtah, zateplená fasáda, stoupačky, střecha, plastová okna, esteticky upraveny vchodové vestibuly i všechna patra), letmým pohledem je ihned vidět, jak o dům SVJ dobře pečuje. Námi nabízený byt se nachází v 7.p/z 8.p, výtah, v suterénu domu sklepní kóje (1,10 m2). Na patře jsou vždy tři bytové jednotky. Dispozice bytu: předsíň (7,90 m2), vlevo samost. WC (0,80 m2), vedle koupelna (1,90 m2) s vanou a umyvadlem. V pravé části předsíně je vestavěná trojdílná šatní skříň. Z chodby jsou samostatné vstupy do pokojů – ložnice (11,90 m2) a obývacího pokoje (15,50 m2). Z obývacího pokoje vejdeme do kuchyně (4,40 m2), kde je instalována nová kuchyňská linka. Celý byt má nové plovoucí podlahy, v koupelně a WC nové retro linoleum, topení dálkové ústřední s odečty, původní udržované jádro, nová plastová okna. Byt není ničím zatížen, je bez dluhu, velmi nízké měsíční poplatky komplet 1 680 Kč (provoz 391 Kč, výtah 10 Kč, odpad 47 Kč, st. voda 60 Kč, teplá voda 168 Kč, topení 445 Kč, pojištění d. 11 Kč, správa d. 200 Kč, ZOBR 348 Kč). Byt má příjemnou atmosféru, je velmi světlý a slunný. Bezproblémové parkování bez modrých zón před domem.

Žádaná lokalita , výborná infrastruktura (OC Opatovská, OC Chodov, Billa, Lidl, KIK, Pepco, služby, poliklinika, lékárna, MŠ, ZŠ), vynikající dostupnost všemi směry  (metro „C“ Opatov 500 m, Bus MHD, 250 m, napojení na Pražský okruh a D1), mnoho zeleně, široká škála sportovního vyžití – to vše jsou atributy pro komfortní bydlení. Byt je určen nejen pro vlastní bydlení, ale vzhledem k atraktivní lokalitě je i výbornou investicí na pronájem.

Právní servis: ano

Podrobnosti

Cena za nemovitost
5 350 000 Kč (včetně DPH)

Makléř Eva Grygarová

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Základní vlastnosti

Počet pokojů
2
Počet podlaží pod zemí
1
Celkový počet podlaží
8
Podlaží
7
Umístění objektu
4
Stav objektu
Velmi dobrý
Technologie výstavby
Panelová
Sklep
ano
Parkování
ne
Garáž
ne
Balkon
ne
Výtah
ano
Vybavení
částečně
Bezbariérový přístup
ano

Občanská vybavenost

Služby
ano
Obchody
ano
Lékař
ano
Škola
ano
Školka
ano
Dálnice
Autobus
Železnice

Sítě a energie

Topení ústřední
Kanalizace
Vodovod
Elektro 400V
Elektro 230V
Energetická náročnost
C - Úsporná

Plocha

Užitná plocha
43.5 m2
Plocha sklep
1.10 m2

Nezávazná poptávka





    Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

    Uložit nemovitost

    Nemovitost Vám bude odeslána na zadaný e-mail.


      Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.